Zing mee met het oratoriumkoor in Burgh!

BURGH – De Kerk in Burgh is op zoek naar zangers en zangeressen voor een gelegenheidskoor dat op zondag 22 december het kerstoratorium ‘Als appelbloesem in de winter’ vierstemmig ten gehore zal brengen.

Als appelbloesem in de winter.

Het oratorium werd geschreven door wijlen Marijke de Bruijne en op muziek gezet door Anneke van der Heide, Peter Rippen en Chris van Bruggen.

Willie den Hollander, organiste en beroepsmusicus, zal dit gelegenheidskoor gaan leiden.

Het oratorium heeft naast gezongen, ook gesproken teksten. De repetities zijn op de woensdagavonden in de Kerk aan de Ring in Burgh en beginnen op 4 september om 19.30 uur. Ds Jitse Scheffer, predikant in Burgh: ,,Het is mooi om als gemeente het oratorium vierstemmig in te studeren, maar nog mooier is dat een ieder die geïnteresseerd is, van zingen houdt en het leuk vindt, hieraan meedoet.’’ De koorleden betalen alleen voor het koorboekje. Het oratorium wordt op zondag 22 december in de Kerk van Burgh vanaf 16.00 uur door het Gelegenheidskoor uitgevoerd.

Doe ook mee en meld je aan bij ds Jitse Scheffer via jitsescheffer.64@gmail.com of 06 12229966. Iedereen welkom, ook mensen van buiten Burgh!